Tips til design av lesekrok

Når du skal designe en lesekrok eller rom så finnes det flere gode ideer å gå for. Det er greit å vite hva du ønsker deg av interiøret som for eksempel bokhyller, gardiner eller puter. Med Jotex rabattkode for interiør, så finner du gjerne det som kan passe inn i idealbildet ditt for lesekroken.

Interiøret du søker

Tenk gjerne på hva du kan bruke av interiør med Jotex rabattkode. Du kommer langt med en Jotex rabattkode som kan passe dine ideer for designet for rommet du skal bruke som lesekroken. Det er en stor glede i å lese, så derfor kan du unne deg det beste som kan passe dine preferanser. Bokhyller er et must når det kommer til hvor du kan plassere dine bøker. Du kan finne god

inspirasjon på nettet eller i interiør-magasiner. Tenk på hvor mye plass du har tilgjengelig, og plasser hyllene etter det. Du bør tenke smart når det kommer til oppbevaring, bruk veggen slik at du sparer på gulvplassen. Bøkene skal ikke skjules med gjerne være en del av interiøret, gjerne ved å dekorere veggene. Som del av interiøret, er det bare å ha en bok under en fin pyntegjenstand for eksempel. Det er mye kunstneriske bokhyller å finne, om du søker designer-kvalitet. Da er det bokhyller i alle mulige farger og fasonger. Det skader heller ikke å bare gå for noe nøytralt og funksjonelt. Hvite bokhyller preger kanskje de fleste norske hjemmene. Gjør designet dristigere ved å gå for knalle farger. Du kan prøve å sjekke ut gamle bokhyller som har den rustikke sjarmen ved seg, og gi de nye liv med et strøk maling. Det er mye å velge mellom når du først leter. Viktigst av alt er jo at du skal trives i lesekroken din, det kan raskt gå flere timer der da.

Solskjerming

Har du vinduer inne på lesekroken, så kan du få inn naturlig lys på dagtid. Blir solen for mye, så gå for gardiner med solskjerming. Det slår ikke feil å ha et par med tykke gardiner som du kan trekke for vinduene med, dersom det er støy utendørs. Tykke gardiner hjelper noe med å holde uønsket støy utendørs. Sett inn gjerne en godstol eller lignende for å kunne sitte komfortabel. Gå gjerne for møbel som kan matche resten av rommet. Når det kommer til puter, så anbefales det å ha puter som kan matche med gardinene eller teppet. For ikke å glemmer et deilig ullpledd slår aldri feil! Ha gjerne et par med grønne planter rundt omkring. Det kan være i bokhyllen, ved vinduet eller på den lille pulten du har ved godstolen din. Bare bruk fantasien og gjør det mer koselig for deg selv.

mts_wordx