Gled deg til å lese ute

Midt på vinteren er det selvsagt best å lese inne, og det er veldig koselig å krype opp i sofaen eller under et pledd og kose seg med en god bok. Men når våren kommer, og sola begynner å varme igjen, er det også herlig å ta med seg boka og et pledd ut. Kanskje du til og med har for vane å ha en bok i veska, slik at du kan sette deg ned på en benk når det passer og bare lese noen sider. Bøker er også lurt å ha med seg til steder der man kan måtte vente litt, for eksempel på bussholdeplassen eller stasjonen.

Gled deg til våren nå

Du kan begynne å glede deg til våren allerede nå om høsten. En måte å gjøre det på, er å planlegge hva du skal gjøre og lese til våren, og en annen måte er ved å se på vårklær. Kanskje du trenger en ny vårjakke, slik at du ikke fryser når du skal sitte ute og lese. Sjekk ut vårjakker for dame på NA-KD og finn din favoritt til våren 2023. Trenger du noe lett og luftig, noe varmt og lunt eller kanskje en lang kåpe? Mulighetene er mange, og det er aldri for tidlig å begynne å planlegge vårgarderoben og velge dine vårjakker. Mens du ser på vårjakker for dame hos NA-KD kan du glemme høstmørket og kulden for en stund og glede deg til varme dager.

Lydbøker er også bøker

Hvis det er litt for kaldt til å sitte og bla i en bok, kan du også velge lydbøker. De kan både hjelpe deg gjennom vinteren, og de kan være med deg ut i solveggen når du koser deg med noe varmt å drikke på de første varme vårdagene. Våren er nærmere enn du tror, og du kan begynne å planlegge den allerede nå.

Løst om bøker.

mts_wordx