Hvordan vise at du er interessert i litteratur

Det er mange måter å vise sitt engasjement på. Du trenger ikke snakke om litteratur i hver eneste samtale med andre, men du kan vise det på en litt mer subtil måte. Mange kjenner ikke nødvendigvis til Lie og Flaubert, og vet heller ikke hva de går glipp av.

Vil du vise interessen for litteratur på mange måter, så kan du lese videre her. For ditt engasjement er både viktig for deg selv og nye spirer som kan bli kjente forfattere. Her skal vi vise deg hvordan vise at du er interessert i litteratur.

1. Vis det med plakater

Du kan vise det med plakater på veggene dine. Sett på vakre rammer som skaper en slags innbundet bok på veggen. Rammer er viktige for å holde plakatene fine og rette, uten fare for at de falmer og får riper. En bok er også avhengig av rammer, slik som bokbindet på enhver bok.

2. Vis det med tekst på klærne

Du kan også vise det med sitat fra dine favoritt forfattere. Finn en produsent av klær med trykk, slik at du kan sette dine spor på dem. Det kan være en t-skjorte med trykk som du selger på markedet, eller en caps som sier at Henrik Ibsen var den beste forfatteren.

3. Vis det med tilpassede notatbøker

Det er ikke mange i vennegjengen din som kjenner til Louise Labé, Victor Hugo eller Jean Paul Sarte. Med en notatbok som du tilpasser med bilde av disse flotte lyrikerne, dramatikerne og forfatterne så kan du få mer oppmerksomhet rundt din største hobby.

Subtil markedsføring tiltrekker den rette målgruppen

Du vil kanskje formidle dine egne verker, og da bør du finne en målgruppe som passer. Med plakater i rammer, klær med trykk og kontorrekvisita du vil formidle, så kan flere få lest din litteratur. Det er ikke så dumt om du ikke vet hvordan du skal komme videre.

Fyll huset med rammer og plakater

En plakat er rimeligere enn et maleri. Det fins flere typer plakater du kan ha i rammer. Interiør gjør deg gladere og mer lykkelig. Hvorfor ikke velge å fylle huset med flere rammer med plakater inni.

Akkurat som du fyller boker med innhold!

Det er moderne, stilig og kan vise et budskap om dine interesser. Det kan være om fotball, som alle elsker, eller en retning innenfor litteraturen som heter limerick. Du velger selv størrelse, materialer og farge, på den måten blir det aller best!

mts_wordx