Festival for litteraturelskere!

Det fins mange fine litteraturfestivaler rundt om i Norge, hvor bokelskere kan høre på foredrag av forfattere og møte andre som er like glad i bøker som dem selv. En av disse er «bøker i Bø», som er godt kjent for å tiltrekke seg innflytelsesrike forfattere og artister, eller også like koselige «Litterær hagefest på Løkken» i Tønsberg. En annen litteraturfestival som en som bokorm så absolutt burde få med seg er Jernrosa, som finner sted på Odda og er kjent som en «politisk litteraturfestival». Her får du uten tvil mer enn den vanlige dosen med litteratur og kjente forfattere.

Bli inspirert av Jernrosa

Stabel med bøker

Det er blant annet mulig at du oppdager at du har blitt inspirert mer enn du forventet til å skape noe selv. Kanskje til og med leve av å skape? Akkurat det er heldigvis mye lettere nå enn før, med Frilans Finans. Bare registrer deg der, og hold orden og fakturer uten virksomhet , så kan du virkelig få levd ut inspirasjonen din. Kanskje du har en liten samfunnskritisk bok i magen? Det er bare å jobbe mot å få realisert det, og Jernrosa kan jo uten tvil være et godt sted å begynne!

Hva foregår der?

Om du lurer på hva det er som foregår på Jernrosa er det bare å ta en titt på programmet fra årets festival som var i starten av mai. Da var det foredrag med titler som «Den nye ulikskapen» og «Ny politisk poesi». Det er mulig dette forteller deg alt du trenger å vite, og resten finner du nok ut ved rett og slett å besøke festivalen selv neste gang den arrangeres!

mts_wordx