Hvordan spare strøm når du leser

Noe av det beste vi kan gjøre, er å spare strøm. Det sparer ikke bare lommeboka, men det sparer også naturen. Så hvordan kan du spare strøm når du leser? Dette er et spørsmål vi skal svare på i denne artikkelen her.

Les i dagslys

Dette er den aller beste måten å spare strøm på. Det er å lese i dagslys, for da trenger du ikke å benytte deg av andre lamper eller ting som bruker strøm. Dette er også veldig godt for øynene dine. Da trenger du ikke å overanstrenge deg for å se i mørket. Det å lese ute i dagslys slår to fluer i en smekk. Fordi da kan du få litt sol og frisk luft, samtidig som du lærer! Er ikke det flott? Det å lese flott litteratur ute i naturen er noe spesielt!

Les på biblioteket

Du sparer jo mer strøm hvis du ikke er hjemme (med mindre du har glemt å skru av lysene). Så hvorfor ikke ta turen til ditt lokale bibliotek og lese der? Ikke bare vil du spare penger på strøm, men du kan jo også benytte deg av muligheten til å låne noen bøker, noe som også vil gjøre at du sparer penger. Kanskje du kan få deg en helt egen lesekrok på biblioteket?

Benytt deg av apper

Når du benytter deg av apper slik som Tibber vil du alltid ha oversikt over strømforbruket ditt. Dette hjelper deg ikke bare å spare penger, men også å spare strøm. Du vil få full oversikt over forbruket ditt, noe som kan være utrolig praktisk!

Gå på tur

Det finnes jo også muligheten der du kan ta deg en tur og høre på en lydbok. Det er en flott mulighet for å trimme litt, samtidig som du får gode historier inn på øret. Dette sparer også litt strøm, fordi du vil kunne skru av alt mens du er ute!

Les sammen med barna

Det er noe utrolig verdifullt i det å lese sammen med barna. Det å få dem opphengt i litteratur istedenfor andre ting, kan gjøre at du får enormt kloke barn. Det kan også ha en positiv fordel med det at du sparer strøm. Et barn kan gjerne også bli med deg på biblioteket og leke seg der. Det er vanvittig mye nyttig man kan gjøre på et bibliotek rett og slett.

Vi håper du fant noen tips som passer til deg og ditt strømforbruk!

mts_wordx