En helt egen lesekrok

Vi skulle vel alle ønske at vi leste mer, men kanskje vi hadde lest mer om vi hadde en helt egen lesekrok? Les videre for å finne ut hvorfor en lesekrok kan være noe for deg.

Unngå distraksjoner

I den travle hverdagen vi lever i kan det være vanskelig å unngå distraksjoner. Det er nettopp derfor en lesekrok kan hjelpe deg. Når du tar deg tiden til å sette deg ned i lesekroken din, sett noen regler for deg selv. Det er ikke lov til å ha med mobil eller nettbrett og det er fokus på bok og lesing du skal ha.

Dette kan være ganske vanskelig å begynnelsen, men etterhvert så går det lettere og lettere. Hvis du sliter med konsentrasjonen så anbefaler vi deg å prøve en Pomodoro teknikk. Dette gjør at du kan justere konsentrasjonsevnen din. Dette er noe du kan bruke generelt i livet ditt.

Gjør det selv

Hvorfor ikke få seg litt inspirasjon fra Deichman Bjørvika og lag deg din egen lesekrok? Dette kan du bruke en rekke materialer på, blant annet stein som du kan bruke på gulvet. Hadde ikke det vært ganske kult?

Lesekrok gir glede

Det er ikke alle forunt å ha sin egen lesekrok. Kanskje du også kan skaffe deg en ordentlig god lenestol eller en madrass om du foretrekker å ligge nede? Det å være komfortabel når man leser er det aller viktigste.

Kos deg

Ikke stress, men les i et godt og sakte nok tempo til at du kan kjenne det du leser. Det som er målet med en lesekrok er avslapning og det å drømme seg bort litt. Vi vet vel alle hvordan det er å bare drømme seg inn i en annen verden, så det å gjøre det i en lesekrok blir også noe utrolig spesielt.

Vi håper du finner et sted i huset der du kan bygge eller etablere din helt egen lesekrok!

mts_wordx