Bøker i dag

Når det kommer til hvordan samfunnet er i dag, og i forhold til hvordan det er med bøker så har vi jo allerede sett litt på det, men det er verdt en dypere titt. Spesielt siden det forandres så mye hele tiden. Først og fremst tenker vi ikke på her hva folk leser, fordi det har alltid vært under en pågående evolusjon. Ulike sjangere dukker opp, og som sagt, det er ikke opp til noe å forsøke dømme de ulike sjangrene for deres verdier.

Verden har forandres gjennom den teknologiske revolusjonen, og man leser ikke bøker lenger i den klassiske stilen. En bibliofil ville aldri lest på Kindle for eksempel, men det er slik verden har nå blitt. Hvorvidt det er bra eller ikke kan man ikke vite. Det viktigste er vel at folk leser, ikke hvilket format de bruker? Eller?

Uansett må industrien tilpasse seg samfunnet og tiden den eksisterer i, om ikke så risikerer man at industrien faller sammen, og det er det ingen som ønsker. I tillegg så er det jo ikke slik at bøker ikke blir lagt ut i fysiske kopier heller, så det finnes noe for enhver.

mts_wordx