Bøkene du vil lese i sommer!

Gamle favoritter på hytta

Hva er vel bedre enn å nyte sommerdagene med gode bøker? Når sommerferien står for døren, vil nok de fleste begynne å planlegge hva som skal pakkes i sekken. Skal man ta med seg joggesko eller de komfortable ecco skoene som ble kjøpt på sommersalget i fjor? Og for all del, vi må heller ikke glemme hvilke bøker som skal være med på ferien. Så, hvilke bøker skal man velge? Det finnes jo så mange ulike bøker. Her finnes det selvfølgelig ingen fasit. Noen foretrekker en god, spennende krim som vil være vanskelig å legge fra seg, mens andre vil drømme seg bort i andre kulturer og for eksempel lese en bok som «Drømmehjerte» av Cecilia Samartin.

Enten du skal reise på sydenferie eller backpackertur, tilbringe sommeren på hytta eller være hjemme i sommerferien, er det alltid deilig med en god

En god bok i sommersolen

bok i sommersolen. Du vil her få tips til seks favoritter til døsige sommerdager, hvor det tilbys noe for enhver smak. Er du ute etter noe lett og morsomt, kan «På ferie med pappa» av Dora Heldt anbefales på det varmeste. Her bys det på humor og situasjoner som så mange kan kjenne seg igjen i. For alle som elsker en god krim, vil den kritikerroste krimromanen «Macbeth» av Jo Nesbø være midt i blinken, mens turglade kan glede seg over den nye boka «Norges beste hytte til hytte turer». Leseglade barn vil helt klart kose seg med Jørn Lier Horsts nye bok «Jakten på slottets hemmelighet» for barn i 6 til 9-års alderen, mens voksne romantikere som følger Lucinda Rileys romaner om De syv søstre, kan glede seg over hennes nye utgivelse «Perlesøsteren». Og til slutt, for alle eventyrelskere som ønsker seg en god latter, bli med Truls på eventyr med hans nye bok «Truls til fjells – tjukk mann i tynn luft».

mts_wordx